Raybans broken white

Leven met de presbyopie ICL-lens

Zeg maar dag tegen uw leesbril. Ontdek hoe goed het leven er scherp kan uitzien, zonder het gedoe van een leesbril of contactlenzen.

Masthead Photo
Life clarity

Een leven met meer scherpte

Scherp zicht is zelfverzekerd leven. Met de presbyopie ICL-lens kunt u ontdekken hoe echte scherpte eruit ziet en aanvoelt, en u kunt objecten op korte afstand en van dichtbij zien - zoals boeken en telefoonschermen, helemaal scherp en tot in detail.

Life freedom

Leef vrijer

De presbyopie ICL-lens zit stabiel in uw oog, zodat u ze nooit voelt. U hebt de vrijheid om te rennen, te springen en te huppelen (en zo ongeveer elke andere activiteit te doen) zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het vallen en breken van een bril of het verliezen van contactlenzen.

Life more

Meer in het leven

De presbyopie ICL-lens is een zichtoplossing zonder onderhoud. Dus al die tijd besteed aan het zoeken naar uw bril en het schoonmaken van uw contactlenzen? Ja, die tijd kunt u nu gebruiken om iets te doen wat u echt leuk vindt.

Life clarity
Life freedom
Life more

Belangrijke veiligheidsinformatie over de Presbyopie ICL

Voordat u een Presb-ICL-operatie overweegt, moet u een volledig oogonderzoek ondergaan en met uw oogarts praten over de Presb-ICL-ingreep, in het bijzonder over de mogelijke voordelen, risico’s en complicaties. U dient de tijd die nodig is om te herstellen na de operatie te bespreken. De Presb-ICL is ontworpen voor de correctie/vermindering van tot -20 dioptrieën (D) of bijziendheid met of zonder presbyopie voor patiënten van 21 tot 60 jaar; en voor patiënten van 21 jaar of ouder die zijn behandeld met een intraoculaire lens. Implantatie van de Presb-ICL is een chirurgische ingreep en gaat als dusdanig gepaard met mogelijk ernstige risico’s. Wat volgt, zijn mogelijke complicaties/bijwerkingen: aanvullende operaties, cataractvorming, voorbijgaand of aanhoudend verlies van het best gecorrigeerde zicht, verhoogde druk in het oog, verlies van cellen op het binnenste oppervlak van het hoornvlies, irritatie van het bindvlies, zwelling van het hoornvlies, endoftalmitis (ontsteking van het volledige oog), aanzienlijke verblinding en/of halo’s rond lichten, hypheem (bloed in het oog), hypopyon (pus in het oog), ooginfectie, Presb-ICL-dislocatie, macula-oedeem, nietreactieve pupil, pupilblokglaucoom, ernstige oogontsteking, iritis, uveïtis, glasvochtverlies en hoornvliestransplantatie.