Tetris

Waarom de presbyopie ICL-lens?

De presbyopie ICL-lens kan uw zicht en uw actieve levensstijl verbeteren. Plus, ze sluit naadloos aan op uw natuurlijke lens, net als het vinden van de perfecte pasvorm in een spelletje Tetris.

Why evo
Clear Vision
Rewind

Helder zicht zoals u verwacht

Sta elke dag op met de presbyopie ICL-lens en zie meteen alles scherp. Van lezen en schrijven tot koken en sporten; dit is scherp zicht zoals u dat verwacht en zonder extra inspanningen. Al na korte tijd zult u zich afvragen waarom u ooit zo lang een bril en contactlenzen gebruikt heeft.

Een complete zichtoplossing

Om dichtbij en ver te kunnen zien, biedt de presbyopie ICL-lens een veelzijdige, flexibele oplossing om uw gezichtsvermogen terug te winnen.
(alleen voor simulatiedoeleinden)

Voorwerpen van dichtbij zijn scherp.

Voorwerpen op armlengte zijn scherp.

Voorwerpen ver weg zijn scherp.

Meer over het zichtgebied
Near

Dichtbij

Voorwerpen van dichtbij zijn scherp.

Intermediate

Tussenliggend

Voorwerpen op armlengte zijn scherp.

Far

Ver

Voorwerpen ver weg zijn scherp.

Uw natuurlijke lens behouden

In tegenstelling tot andere oogcorrectie-ingrepen wordt met de presbyopie ICL-lens geen hoornvliesweefsel of natuurlijke lens uit uw oog verwijderd.

Lens eye

Hoeveel betaalt u voor brillen en contactlenzen?

Brillen en contactlenzen kunnen u de komende 10 jaar rond de € 8.500* kosten.¹

€ 8.500
Glasses Contacts
ICL

De presbyopie ICL-lens kan een goedkopere eenmalige uitgave zijn, waardoor u op lange termijn geld bespaart. Ook is een afbetalingsregeling mogelijk. Raadpleeg meteen uw arts en kom meer te weten over uw opties.

Vind een arts

De kosten van de presbyopie ICL-lens variëren afhankelijk van uw sterkte, locatie en leverancier. Na overleg met een presbyopie ICL-lensarts kent u de werkelijke kosten, financieringsmogelijkheden en betalingstermijnen.

Life clarity

Scherpte met Collamer

De presbyopie ICL-lens is een implanteerbare Collamer lens op basis van Collamer, een collageencopolymeer met een kleine hoeveelheid gezuiverd collageen. Dit zijn een paar geweldige eigenschappen van Collamer:

  • Het is extreem biocompatibel en stabiel
  • Het sluit naadloos aan op uw natuurlijke oog
  • Het creëert zachte en flexibele lenzen

Experts die mensen helpen weer scherp te zien

Wereldwijd meer dan 2 miljoen lenzen verkocht

Vind een arts

Belangrijke veiligheidsinformatie over de Presbyopie ICL

Voordat u een Presb-ICL-operatie overweegt, moet u een volledig oogonderzoek ondergaan en met uw oogarts praten over de Presb-ICL-ingreep, in het bijzonder over de mogelijke voordelen, risico’s en complicaties. U dient de tijd die nodig is om te herstellen na de operatie te bespreken. De Presb-ICL is ontworpen voor de correctie/vermindering van tot -20 dioptrieën (D) of bijziendheid met of zonder presbyopie voor patiënten van 21 tot 60 jaar; en voor patiënten van 21 jaar of ouder die zijn behandeld met een intraoculaire lens. Implantatie van de Presb-ICL is een chirurgische ingreep en gaat als dusdanig gepaard met mogelijk ernstige risico’s. Wat volgt, zijn mogelijke complicaties/bijwerkingen: aanvullende operaties, cataractvorming, voorbijgaand of aanhoudend verlies van het best gecorrigeerde zicht, verhoogde druk in het oog, verlies van cellen op het binnenste oppervlak van het hoornvlies, irritatie van het bindvlies, zwelling van het hoornvlies, endoftalmitis (ontsteking van het volledige oog), aanzienlijke verblinding en/of halo’s rond lichten, hypheem (bloed in het oog), hypopyon (pus in het oog), ooginfectie, Presb-ICL-dislocatie, macula-oedeem, nietreactieve pupil, pupilblokglaucoom, ernstige oogontsteking, iritis, uveïtis, glasvochtverlies en hoornvliestransplantatie.

1. Heiting, G, OD. “How Much Do Contact Lenses Cost?” All About Vision website. www.allaboutvision.com/contacts/faq/contact-cost.htm.